GENÇLİK MERKEZİ SANAT KURSLARI

GENÇLİK MERKEZİ SANAT KURSLARI

  Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın dev projelerinden olan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Merkezinde ve Yeniçiftlik Mahallesinde ki Belediye ek hizmet  binasında  verilen kurslardan çok sayıda vatandaş faydalanıyor. Kuaförlük, Biçki- Dikiş, Çini boyama ve Mozaik eğitimi,aynı zamanda gençleri spora teşvik etmek amacıyla Karate ve Basketbol kursları devam etmektedir. Kursiyerler el sanatları […]

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın dev projelerinden olan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Merkezinde ve Yeniçiftlik Mahallesinde ki Belediye ek hizmet  binasında  verilen kurslardan çok sayıda vatandaş faydalanıyor. Kuaförlük, Biçki- Dikiş, Çini boyama ve Mozaik eğitimi,aynı zamanda gençleri spora teşvik etmek amacıyla Karate ve Basketbol kursları devam etmektedir. Kursiyerler el sanatları kursu kapsamında Marmaraereğlisi Gençlik Merkezinde Çini boyama, mozaik kursu, Yeniçiftlik mahallesinde ki Belediye ek binasında biçki – dikiş ve kuaförlük kurslarına yoğun katılım ile başladı.Kursiyerlerin kurslar boyunca kullanacakları malzemelerin temini de Belediye Başkanlığı tarafından karşılanıyor.

 

 

Temel belediyecilik hizmetleri kadar sosyal ve kültürel hizmetlere de önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Uyan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ” Açılan kursların ilçe genelinde faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin el becerilerini geliştirmelerini, boş vakitlerini olumlu olarak değerlendirmelerini hedefledik. Katılan vatandaşlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor,becerilerini geliştiriyor ve gençler de spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duruyor Açtığımız kurslarımızla eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan vatandaşımıza sunuyoruz. Tüm kursların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?