30 Ağustos Zafer Bayramı Ergene’de Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Ergene’de Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Ergene’de Coşkuyla Kutlandı   Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü Ergene’de büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.   Kutlamalar sabah erken saatlerde Marmaracık Mahallesi’nde düzenlenen törenle başlandı. Törene, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, sivil toplum kuruluşları (STK) […]

30 Ağustos Zafer Bayramı Ergene’de Coşkuyla Kutlandı

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü Ergene’de büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

 

Kutlamalar sabah erken saatlerde Marmaracık Mahallesi’nde düzenlenen törenle başlandı. Törene, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.

 

Kaymakam Kadir Duman, törende yaptığı konuşmada, 30 Ağustos’un Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesindeki önemini vurgulayarak, “Bu büyük gün, milletimizin azim ve kararlılığının simgesidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyorum,” dedi.

 

Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ise, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak; “30 Ağustos, Türk milletinin özgürlüğüne ve bağımsızlığına olan bağlılığının göstergesidir. Bugün, başta Atatürk olmak üzere, ülkemizin kurtuluşu için mücadele eden tüm kahramanlarımızı minnetle anıyor, bu anlamlı günün coşkusunu hep birlikte paylaşıyoruz,” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Ergene’de gerçekleşen bu anlamlı kutlama, hem geçmişin hatırlanmasını hem de geleceğe olan inancı pekiştirdi. Tüm Ergene halkı, bu özel günde birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek, coşkuyla Zafer Bayramı’nı kutladı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?