Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşanacak

Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşanacak

  Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşanacak   Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pazar Günü Saat 18:00’da Marmaracık Mahallesi Atatürk Anıtı önündeki Demokrasi Meydanında gerçekleştirilecek tören programındaCumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşayacağının bilgisi kaydedildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm Ergene halkını kutlama etkinliklerine davet ederek, Birlik […]

 

Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşanacak

 

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pazar Günü Saat 18:00’da Marmaracık Mahallesi Atatürk Anıtı önündeki Demokrasi Meydanında gerçekleştirilecek tören programındaCumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşayacağının bilgisi kaydedildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm Ergene halkını kutlama etkinliklerine davet ederek, Birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak, Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkmak adına 7’den 70’e tüm halkımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bekliyoruz’ dedi.

Çocuk ve ailelerinin bizzat yer alacağı, ve halkın tüm kesimlerinin Cumhuriyet’e dokunacağı, Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağı tören programı; 18:00’da Cumhuriyet Bayramı kokteyl programı ile başlayarak Ergene Belediyesi Çocuk Korosunun sahne alacağı gecede Trakya Brass Konseri ile devam edecektir. Ergene Belediye Halk Dansları Topluluğunun gösterileri ile görsel şölen yaşanacağı gece havai fişek ve fener alayı yürüyüşü ile sona erecektir.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?