Ergene Kaymakamlığından Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ergene Kaymakamlığından Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ergene Kaymakamlığı 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilçede düzenlenen demokrasi mitinglerine destek veren ve dayanışma örneği sergileyen siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meclis üyeleri ile yemekte biraraya geldi. Piknik Restaurant`ta düzenlenen yemekte Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak`ın yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarının da hazır bulundu. […]

Ergene Kaymakamlığı 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilçede düzenlenen demokrasi mitinglerine destek veren ve dayanışma örneği sergileyen siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meclis üyeleri ile yemekte biraraya geldi.

Piknik Restaurant`ta düzenlenen yemekte Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak`ın yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarının da hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaymakam Kızıltoprak Türkiye`nin bir daha darbe veya darbe teşebbüsleri yaşamaması yönünde ki temennilerini iletti. Kızıltıoprak açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi.

IMG_9821 IMG_9825 IMG_9834

15 Temmuz 2016 akşamı milli irade ve demokrasimize yönelik düzenlenen darbe girişimini mülki amiri olduğum Ergeneli vatandaşlarımızla birlikte kınadık. Cumhuriyetimizin temel değeri olan demokrasimizi kimsenin kirli ellerine bırakmayacağımızı birlik ve beraberlik içerisinde gösterdik. Bu süreç içerisinde safları ve siyasi düşünceleri ne olursa olsun benimle omuz omuza olan ilçe siyasi parti teşkilatları ve üyelerine, STK temsilcilerine, basın bildirisinde bulunan ve durumu boykot eden muhtarlarıma, basınımızın çelik kalemli mensuplarına takındıkları milli birlik tavrı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mesai mefumu olmaksızın çalışan emniyet mensubunun tüm çalışanları ile kolluk kuvvetlerimizin sorumlu tutumlu yaklaşımlarını takdir ediyorum. Bayrağımıza, vatanımıza, ezanımıza, aile ve evlatlarınıza ölüm bahsi söz konusu olsa bile sonuna kadar sahip çıkmaya ve sonsuza kadar sahibi kalmaya olan inanç doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaşadığımız birlik, beraberlik ve dayanışmanın bundan sonra da artarak devam edeceğine olan inancımla yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.

ŞEHİR GAZETESİ

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?