Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç gündeme dar açıklamalar yaptı.

Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç gündeme dar açıklamalar yaptı.

  Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç gündeme dar açıklamalar yaptı. BELEDİYE BAŞKANLARI NEDEN İSTİFA ETTİRİLİYOR? İktidarın belediye başkanlarını değiştirmek yerine kendi politikasını değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Karakoç, “İktidardaki arkadaşlar, politikalarını değiştireceklerine en alt kademede bulunan politikaları tatbik edenleri değiştiriyor. Böylece ülke problemlerinin çözüleceğini sanıyor. Alt kademedeki insanlar değişiyor. Belediye başkanları kanuna göre hareket eden […]

 

Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç gündeme dar açıklamalar yaptı.

BELEDİYE BAŞKANLARI NEDEN İSTİFA ETTİRİLİYOR?

İktidarın belediye başkanlarını değiştirmek yerine kendi politikasını değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Karakoç, “İktidardaki arkadaşlar, politikalarını değiştireceklerine en alt kademede bulunan politikaları tatbik edenleri değiştiriyor. Böylece ülke problemlerinin çözüleceğini sanıyor. Alt kademedeki insanlar değişiyor. Belediye başkanları kanuna göre hareket eden kişilerdir. Denetleme mekanizmasına göre denetleniyordu. Bu hükümet denetleme mekanizmasını felç etti. Onun için iktidarın bu teşebbüsü kendi ayağına kurşun sıkıyor. Bu davranış her gün AK Parti’nin erimesini sağlıyor. ve bunun farkında değiller.  Cevaplanması gereken önemli sorular vardır: Örneğin bu başkanlar niçin istifa ettiriliyor? İstifa etmek istemeyen başkanlar, ‘gereği yapılır’ diyerek niçin ve ne ile tehdit ediliyor? Eğer bu başkanların hukuksuz durumları varsa neden yargı yolu değil de, tehdit ve istifa yolu seçiliyor? Bu sorularının hiç birinin cevabı yok” diye konuştu.

TÜRKİYE BİR GECELİK POLİTAKALARLA YÖNETİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde sık olarak kullanmaya başladığı  ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ söylemini değerlendiren Karakoç, “Bir gece ansızın vurabiliriz.’ Oysa Türkiye’nin problemi de bu aslında. Her şeyin bir gecede ansızın olmasıdır. Düşünme yok, plan yok, proje yok. Bir gece ansızın TEOG kaldırılıyor. Bir gece ansızın üniversite sistemi değişiyor.  Bir gece ansızın vergi sistemi değişiyor. Bir gece ansızın belediye başkanları istifa ettiriliyor. Bu da akılarda şu soruyu oluşturuyor. Türkiye bir gece ansızın bir seçim kararı alabilir mi sorusunu akıllara getiriyor. Çünkü şu anda iktidar attığı her adımı, ülkeyi düşünerek değil seçimi düşünerek atıyor. Belediye başkanlarının zorla istifa ettirilmeye çalışılması bir baskın seçim hazırlığıdır.  Burada Cumhurbaşkanı şu mesajı da veriyor. Bana güven belediyeleri de ben yöneteceğim. Ülkeyi de ben yöneteceğim. Ben yönetirsem iyi yönetirim diyor sayın cumhurbaşkanı” ifadesini kullandı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?