Bağışlar sahiplerine ulaştırılıyor

Bağışlar sahiplerine ulaştırılıyor

Orion Alışveriş Merkezi’nin “Her Şey Çocuklarımız İçin” diyerek başlattığı ve Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi tamamlandı. Proje kapsamında toplanan bağışların, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen okullara teslimi başladı.   “Her Şey Çocuklarımız İçin” projesi kapsamında maddi durumu yetersiz 350 öğrencinin mont, ayakkabı, eşofman, forma, çanta, kırtasiye gibi ihtiyaçları karşılandı. Yardımseverlerin bağışları […]

Orion Alışveriş Merkezi’nin “Her Şey Çocuklarımız İçin” diyerek başlattığı ve Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi tamamlandı. Proje kapsamında toplanan bağışların, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen okullara teslimi başladı.

 

“Her Şey Çocuklarımız İçin” projesi kapsamında maddi durumu yetersiz 350 öğrencinin mont, ayakkabı, eşofman, forma, çanta, kırtasiye gibi ihtiyaçları karşılandı. Yardımseverlerin bağışları ve Orion AVM tarafından temin edilen ürünler, belirlenen öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim ediliyor. 15 Ağustos’ta başlayarak 15 Ekim’e kadar devam eden proje, hedeflenen yardımların toplanmasının yanı sıra toplumda farkındalık yaratılmasını da sağlayarak başarılı bir biçimde sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?