Başkan Albayrak Cumhuriyet Kokteyline Katıldı

Başkan Albayrak Cumhuriyet Kokteyline Katıldı

  Başkan Albayrak Cumhuriyet Kokteyline Katıldı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eğitim – İş Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kokteyline katıldı. Sendika binasında düzenlenen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz’ın da bulunduğu Cumhuriyet Kokteylinde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Eğitim-İş kurulduğundan […]

 

Başkan Albayrak Cumhuriyet Kokteyline Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eğitim – İş Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kokteyline katıldı.

Sendika binasında düzenlenen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz’ın da bulunduğu Cumhuriyet Kokteylinde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Eğitim-İş kurulduğundan bugüne, her dönemde Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Halkçı çizgisini hiçbir zaman değiştirmedi. Bizim de bu kuruma özel bir saygımız var. Bugün Cumhuriyetimizin 94. Yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ebediyen var olacaktır. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal’in idealleri de bizim yol göstericimiz olacaktır. Burada bulunan bütün Cumhuriyetçileri, vatan ve Atatürk sevdalılarını bir kez daha kutluyor, daha nice 94. yıllar yaşanmasını diliyorum.” sözlerini söyleyerek davetlilerin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
cumhuriyet bayramı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?