Başkan Eşkinat binlerce Cumhuriyet sevdalısı ile birlikte yürüdü

Başkan Eşkinat binlerce Cumhuriyet sevdalısı ile birlikte yürüdü

  Başkan Eşkinat binlerce Cumhuriyet sevdalısı ile birlikte yürüdü   Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, binlerce Süleymanpaşalı Cumhuriyet sevdalısı birlikte Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı.   Köprübaşı Mevkii’nde başlayan yürüyüş, her adımda kalabalıklaşan ve binleri bulan büyük bir toplulukla birlikte sahil dolgu alana kadar sürdü. Yürüyüşte binlerce bayrak ve Atatürk posterleri ile Süleymanpaşa bayram coşkusunu yaşadı. […]

 

Başkan Eşkinat binlerce Cumhuriyet sevdalısı ile birlikte yürüdü

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, binlerce Süleymanpaşalı Cumhuriyet sevdalısı birlikte Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı.

 

Köprübaşı Mevkii’nde başlayan yürüyüş, her adımda kalabalıklaşan ve binleri bulan büyük bir toplulukla birlikte sahil dolgu alana kadar sürdü. Yürüyüşte binlerce bayrak ve Atatürk posterleri ile Süleymanpaşa bayram coşkusunu yaşadı. Marşlar çalarak yürüyüşe eşlik eden bando da bayram coşkusunu zirveye çıkardı.

 

Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyet Yürüyüşüne katılan Başkan Eşkinat, binlerce Süleymanpaşalı Cumhuriyet sevdalısının bayram coşkusunu paylaştı.

 

Hükümet Caddesi boyunca süren ve Cumhuriyet Meydanı’ndan sahile uzanan yürüyüşte; Başkan Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda basın mensubu ve binlerce vatandaşla birlikte yürüdü.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
EKREM EŞKİNAT

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?