BAŞ SAVCI SEKÜCÜ’DEN ADLİ YIL MESAJI

BAŞ SAVCI SEKÜCÜ’DEN ADLİ YIL MESAJI

Yeni adli yılın başlaması dolayısıyla, kısa bir süre önce Yalova’da Çorlu’ya Cumhuriyet Baş Savcısı olarak atanan Önder Kemal Sekücü bir kutlama mesajı yayınladı. Sekücü mesajında yeni adli yılın herkese hayırlı olmasını temenni etti. Adli yılın başlaması dolayısıyla Çorlu Cumhuriyet Baş Savcısı  Önder Kemal Sekücü, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Adalet hizmetinin etkin, verimli, […]

Yeni adli yılın başlaması dolayısıyla, kısa bir süre önce Yalova’da Çorlu’ya Cumhuriyet Baş Savcısı olarak atanan Önder Kemal Sekücü bir kutlama mesajı yayınladı. Sekücü mesajında yeni adli yılın herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Adli yılın başlaması dolayısıyla Çorlu Cumhuriyet Baş Savcısı  Önder Kemal Sekücü, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi için üstün çaba gösteren çok değerli Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımızın, yargının olmazsa olmazı çok değerli Avukatlarımızın ve çok değerli Adliye personelimizin adli yılını tebrik ediyor, yeni adli yılın ülkemize, milletimize ve tüm yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 Önder Kemal SEKÜCÜ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?