Bayram coşkusu Mor ve Ötesi konseri ile ikiye katlandı

Bayram coşkusu Mor ve Ötesi konseri ile ikiye katlandı

  Bayram coşkusu Mor ve Ötesi konseri ile ikiye katlandı Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Binlerce Süleymanpaşalı’nın eşlik ettiği Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanda gerçekleştirilen Mor ve Ötesi konseri ile bayram coşkusu ikiye katlandı.   COŞKU TÜM KENTE YAYILDI Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa, uzun […]

 

Bayram coşkusu Mor ve Ötesi konseri ile ikiye katlandı

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Binlerce Süleymanpaşalı’nın eşlik ettiği Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanda gerçekleştirilen Mor ve Ötesi konseri ile bayram coşkusu ikiye katlandı.

 

COŞKU TÜM KENTE YAYILDI

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa, uzun yıllardır olmadığı kadar büyük bir coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Gün boyu süren etkinliklerle bayram coşkusunu bütün kente yayan Süleymanpaşa Belediyesi, sahil dolgu alanda gerçekleştirdiği Mor ve Ötesi konseri ile kutlamaları doruğa çıkardı.

Konser öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’la birlikte sahneye gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, alanda toplanan binlerce cumhuriyet sevdalısının coşkusunu paylaştı.

 

 

EŞKİNAT VE ALBAYRAK SAHNEDEN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ

Sahneden Süleymanpaşalılara seslenen Başkan Eşkinat, “57. Alay’ın, 19. Fırka’nın doğduğu toprakların evlatları, cumhuriyet sevdalıları, hepiniz bu şölene hoş geldiniz. İstiklal Marşımız ‘Korkma,’ diye başlıyor. İkinci kıtasının sonunda da ‘Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklal,’ diyor. Biz ezelden beridir hür yaşadık, hür yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bize bahşettiği bu güzel coğrafyada, onun ilkeleri ışığında, biz insanca, özgürce yaşamaya devam ediyoruz. İşte Türkiye’nin farkı! İşte Trakya’nın, Tekirdağ’ın, Süleymanpaşa’nın farkı! İyi ki varsınız. Yolumuza sonuna kadar birlikte devam edeceğiz,” diye konuştu.

Eşkinat’ın ardından söz alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ideallerine sahip çıkma vurgusu yaptı.

 

MOR VE ÖTESİ ŞARKILARINI BİNLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Konuşmaların ardından havai fişek ve lazer gösterileri düzenlendi. Daha sonra Mor ve Ötesi sahne aldı. Soğuk havaya rağmen sevilen şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendiren Rock müzik topluluğu, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruklara çıkardı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Mor ve Ötesi, Uyan, Şirket, Cambaz gibi toplumsal içerikli şarkılarının yanı sıra, Araf, Sevda Çiçeği, Deli, Oyunbozan, Yaz Yaz Yaz gibi herkesin bir ağızdan söylediği şarkılarla soğuk havayı ısıttı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
konser mor ve ötesi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?