Teröre Lanet

Teröre Lanet

  Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç,  Şırnaktaki terör saldırısında şehit olan asker ve korucularımız için basın açıklaması yaptı. Başsağlığı dileyen Karakoç, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. “TERÖRDEN KURTULMAK İÇİN BÜTÜN MESELELER BİRLİKTE ELE ALINMALI” Karakoç, ülkenin diğer bir probleminin ise terör belası olduğunu dile getirdi. Teröristlere, silah kullananlara karşı elbette […]

 

Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç,  Şırnaktaki terör saldırısında şehit olan asker ve korucularımız için basın açıklaması yaptı.

Başsağlığı dileyen Karakoç, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

“TERÖRDEN KURTULMAK İÇİN BÜTÜN MESELELER BİRLİKTE ELE ALINMALI”

Karakoç, ülkenin diğer bir probleminin ise terör belası olduğunu dile getirdi.

Teröristlere, silah kullananlara karşı elbette silah kullanılarak mücadele edilebileceğini vurgulayan Karakoç, ancak terörden kurtulmak için bütün meselelerin birlikte ele alınması gerektiğini aktardı.

Karakoç, şöyle konuştu:

Türkiye’deki teröristler bitse dışarıdan adam devşirip gönderecekler, hiç tereddütünüz olmasın. Bugünkü haliyle terörü sadece ve sadece silahla önlenmez, bizi bu beladan kurtarmaz. Onun için biz diyoruz ki gelin şu terörle mücadeleyi, terörün esas gerekçelerini ele alarak çözmeye çalışalım. Birliğimizi tesis edecek adımlar atalım. Kurtuluşumuz ancak isla kardeşliğini tesis etmekle olur. Bu milletin mayası islamdır. Tefrikaları tesbit edip bir bir yok etmeliyiz. Tarihte bu birlikteliğin örnekleri çok. Atalarımız asırlarca bunu başarmış. Biz de başarabiliriz Allahın izniyle.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
saadet terör

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?