MÜSİAD ZİYARETİ

MÜSİAD ZİYARETİ

  MÜSİAD ZİYARETİ Saadet Partisi Müsiad Tekirdağ Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan; Müsiad bizim için önemli. Çünkü mayasında rahmetli Liderimiz Prof.Dr.Necmeddin Erbakan hocamızın emeği var. Müslüman her alanda müslümandır. Sadece namazda Müslüman olunmaz. Ticarette, siyasette, eğitimde, sosyal hayatta,devlette de müslümanca duruş sergilenmeli. Ekonominin belası olan ve Rabbimizin kesinkes yasakladığı […]

 

MÜSİAD ZİYARETİ

Saadet Partisi Müsiad Tekirdağ Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan;

Müsiad bizim için önemli. Çünkü mayasında rahmetli Liderimiz Prof.Dr.Necmeddin Erbakan hocamızın emeği var. Müslüman her alanda müslümandır. Sadece namazda Müslüman olunmaz. Ticarette, siyasette, eğitimde, sosyal hayatta,devlette de müslümanca duruş sergilenmeli. Ekonominin belası olan ve Rabbimizin kesinkes yasakladığı faiz uzak durulmalı. Bu toprakların fethinin temeli Müslüman tacirler tarafından atılmıştır.  Dürüst, ahlaklı, kaliteli ve faizsiz ticaretleri ve yaşamları insanları etkilemiş ve önce gönüller fethedilmiştir. O bakımdan ticaretimizin geliştirilmesi açısından bu birlikteliğiniz önem arzetmekte. Partimiz genel merkezi her ay uzmanlardan oluşan bir ekiple  “ekonomi raporu” hazırlamaktadır. Biz de en son yayınlanan raporu size getirdik. Bu rapor hükümete sunulmaktadır. Bizler de sizin maillerinize atacağız. Muhakkak bi faide sağlayacaktır.Sizin şube başkanlığınız ve  Abdullah Kaan Bey’in Müsiad Genel Başkanı olması Tekirdağımız ve bölgemiz  açısından bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir. Misafirpeverliğiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Dedi.

Müsiad şube Başkanı Ahmet Candan;

Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Abdullah Kaan Bey’in Müsiad Genel Başkanlığı akabinde Tekirdağ şube başkanlığını da bize tevdi ettiler. Arkadaşlarımızla beraber üyelerimizle beraber ekonomik kalkınmamıza katkı sağlama çabasındayız. Şube ve Genel Merkez ekibimiz vizyoner çalışmalar ortaya koymaktadır. Heyecanlıyız. İnşallah güzel şeyler olacak.

Çorlu’da bulunan Müsiad Şubesinde gerçekleştirilen ziyarette Saadet Partisi Teirdağ il Başkanı Feti Pehlivan’, Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, il Bşk. Yrd. Murat Vakitçi ve Oktay Çalışkan, ilçe Bşk.Yrd. Bünyamin Kaplan hazır bulundu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
müsiad

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?