ÇORLU TRAFİĞİNİ FELÇ EDEN  ANA SEBEPLERİNDEN BİRİ

ÇORLU TRAFİĞİNİ FELÇ EDEN  ANA SEBEPLERİNDEN BİRİ

ÇORLU TRAFİĞİNİ FELÇ EDEN  ANA SEBEPLERİNDEN BİRİ Çorlu Omurtak Caddesinde trafiğin sıkışmasında ki en büyük etkenin Omurtak Caddesinde ki otobüs bekleme durağının cep kısmına sorumsuz araç sürücülerinin araçlarını gelişi güzel park etmeleri olduğu görüldü. Çorlu Omurtak Caddesinde gün içinde sıklıkla trafik akışında yığılmalar meydana geliyor. Araçlar Omurtak Caddesinde ip gibi sıralanıp uzun kuyruklar oluştururken bunun […]

ÇORLU TRAFİĞİNİ FELÇ EDEN  ANA SEBEPLERİNDEN BİRİ

Çorlu Omurtak Caddesinde trafiğin sıkışmasında ki en büyük etkenin Omurtak Caddesinde ki otobüs bekleme durağının cep kısmına sorumsuz araç sürücülerinin araçlarını gelişi güzel park etmeleri olduğu görüldü.

Çorlu Omurtak Caddesinde gün içinde sıklıkla trafik akışında yığılmalar meydana geliyor. Araçlar Omurtak Caddesinde ip gibi sıralanıp uzun kuyruklar oluştururken bunun en büyük sebebinin Omurtak Caddesi bankaların olduğu alanda ki durak cep kısmına araçların gelişi güzel park yapmaları olduğu belirtildi.

Oluşan bu trafik kargaşasını objektiflerimize taşıyarak trafikte sıkışan araç sürücülerinin bu tespitlerinde son derece haklı olduğu görüldü. Durak cep kısmına park eden araçlar yüzünden toplu taşıma araçları durak bölgesine giremeyerek akan trafik üzerinde yolcu indirip bindirdi. Bunun sonunda da toplu taşıma araçlarının yol üzerinde durmasıyla trafik akışında uzun araç kuyrukları oluştu.

Bu durumdan toplu taşıma araçları da oldukça fazla şikayetçiyken Çorlu’nun en işlek caddesi üzerinde en sık kullanılan bu durak bölgesine araç sürücülerinin bu şekilde park etmemeleri gerektiği vurgulanırken kendi bölgelerinin sorumsuzca diğer araç sürücüleri tarafından kullanıldığı belirtildi.

Trafik polislerinin burada ki durak kısmına dikkat etmesi gerektiğini belirten araç sürücüleri bu alanlara kesinlikle ve kesinlikle  toplu taşıma araçları dışında başka bir aracın bekleme yapmaması gerektiğini belirten Vatandaş bir an önce yetkililerden bu olaya çözüm bulunmasını istiyorlar.    FERAY TOPRAK **ŞEHİR**

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?