Şehir içinde park eden yüksek tonajlı araçlara geçit yok

Şehir içinde park eden yüksek tonajlı araçlara geçit yok

    Şehir içinde park eden yüksek tonajlı araçlara geçit yok Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir içinde park etmesi yasak olan kamyon, TIR ve iş makinelerine yönelik çalışmalarına hafta sonu da devam etti. Ekipler Cumartesi ve Pazar günü şehir içinde park eden 81 adet yüksek tonajlı araca cezai işlem uyguladı. MADDEYE İSTİNADEN İŞLEM […]

 

 

Şehir içinde park eden yüksek tonajlı araçlara geçit yok

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir içinde park etmesi yasak olan kamyon, TIR ve iş makinelerine yönelik çalışmalarına hafta sonu da devam etti. Ekipler Cumartesi ve Pazar günü şehir içinde park eden 81 adet yüksek tonajlı araca cezai işlem uyguladı.

  1. MADDEYE İSTİNADEN İŞLEM YAPILDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Emir ve Yasakları 122. Maddesi’ne istinaden yapılan işlemlerde şehrin dört bir yanında uygulama gerçekleştirildi.

İlgili madde, “MADDE 122- Süleymanpaşa Belediyesi yetki ve sorumluluğunda bulunan cadde ve sokaklar ile park vb. kamu alanlarına Kamyon, Tır, Beko Loader, Ekskavatör, Greyder vb. iş makinalarının park edilmesi ve bu yollarda paletli iş makinalarının seyretmesi yasaktır,” hükmünü içeriyor.

HAFTA SONU BOYUNCA SÜREN ÇALIŞMADA 81 ARACA CEZA UYGULANDI

Uygulamanın yanı sıra ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen bilgiler doğrultusunda da hareket eden Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, hafta sonu boyunca süren çalışmalarda toplam 81 yüksek tonajlı araca şehir içi parktan dolayı idari işlem yaptı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve onarılan yolların bozulmasında önemli bir etkisi bulunan yüksek tonajlı iş makinesi ve kamyonlara yönelik denetimlerin devam edeceği ifade edildi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?