MERKEZİM HER YERDE

MERKEZİM HER YERDE

  MERKEZİM HER YERDE #ÇorluGençlikMerkezi #MerkezimHerYerde projesi kapsamında Önerler Ortaokulu’ndaki gençler merkezde. Proje kapsamında merkeze gelen gençlere kulüp,akademi ve faaliyetler hakkında bilgi verildi. Merkezi gezip atölyeleri yerinde gören gençler, çok amaçlı salonda masa tenisi,dart ve mini golf etkinliklerini gerçekleştirdiler. Gönüllü gençler ikramları takdim ettiler. Proje hakkında açıklama yapan Gençlik Lideri Özge KAVAZ Gençlik ve Spor Bakanlığının […]

 

MERKEZİM HER YERDE

#ÇorluGençlikMerkezi
#MerkezimHerYerde projesi kapsamında Önerler Ortaokulu’ndaki gençler merkezde.

Proje kapsamında merkeze gelen gençlere kulüp,akademi ve faaliyetler hakkında bilgi verildi. Merkezi gezip atölyeleri yerinde gören gençler, çok amaçlı salonda masa tenisi,dart ve mini golf etkinliklerini gerçekleştirdiler. Gönüllü gençler ikramları takdim ettiler.

Proje hakkında açıklama yapan Gençlik Lideri Özge KAVAZ Gençlik ve Spor Bakanlığının öncülüğünde ayda 2 kez özellikle ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün araç desteği ile ulaştığımızı yeni hedeflerinin okul bahçelerinde yapılacak Rekreatif Etkinlikler( Halat Çekme, Çuval Yarışı,Dart Yarışmaları  vb.) ile gençleri ve çocukları bir nebzede olsa sınav stresinden uzaklaştırmak olduğunu dile getirdi.
#GSBGM

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?