Başkan Eşkinat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı

Başkan Eşkinat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı

  Başkan Eşkinat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çorlu Silver Side Otel’de gerçekleştirilen 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı. Çalıştayın onu konuğu […]

 

Başkan Eşkinat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çorlu Silver Side Otel’de gerçekleştirilen 5. Muhtarlar Çalıştayı’na katıldı. Çalıştayın onu konuğu ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için Tekirdağ’a gelen Kılıçdaroğlu, ilk olarak Muhtarlar Çalıştayı’na katılarak Tekirdağlı muhtarlara hitap etti.

Çalıştayda hazır bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılayarak çalıştayın yapılacağı salona birlikte giriş yaptı. Çalıştayı Kılıçdaroğlu ile birlikte takip eden Eşkinat, öğle yemeğinde Hürriyet Gazetesi Yazarı Tekirdağlı Gazeteci Yalçın Bayer’le bir araya geldi.

Eşkinat, Çalıştay ve öğle yemeğinin ardından Süleymanpaşa’da yapılacak olan açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Çorlu’dan ayrıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?