Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

  Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “başöğretmenlik” unvanın verilişinin de yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.   Başkanımız Uyan mesajında; “Ülkemizdeki tüm öğretmenlerin Başöğretmeni, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 24 Kasım 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul […]

 

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “başöğretmenlik” unvanın verilişinin de yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

Başkanımız Uyan mesajında; “Ülkemizdeki tüm öğretmenlerin Başöğretmeni, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 24 Kasım 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ederek öğretmenlik mesleğine verdiği değeri göstermiştir.
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” ifadesinde olduğu gibi, öğretmenler gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız en büyük gücümüzdür.
Bilgi çağının öğretmenlerimize de yeni görevler yüklediği bir gerçektir. Bilgi sahibi olmak, öğretmenlik mesleğine yeni boyutlar kazandırmakta ve sorumluluklar yüklemektedir. Öğretmenlerimizin toplumumuzu daha ileri noktalara taşıyacak yeni nesilleri bilgi çağı ışığında yetiştireceğine olan inancım tamdır.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin, büyük emeklerle eğitim ve öğretimlerini sağlayan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına, hak ettikleri saygı ve değeri eğitime sunacağımız katkılarla göstermeliyiz. Bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu belirterek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, mesleklerini icra ederken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin çocuklarına uzun yıllar eğitim vermiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?