Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Gönül’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Gönül’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

    Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Gönül’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı:   “Çok kutsal bir mesleği icra eden ve geleceğin güvencesi olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği bulunan öğretmenlerimiz, bedeli hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar saygın insanlardır.   Yüzleri hep ileriye dönük, çalışma azmini yitirmemiş öğretmenlerimiz, toplumumuza her zaman umut […]

 

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Gönül’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı:

 

“Çok kutsal bir mesleği icra eden ve geleceğin güvencesi olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği bulunan öğretmenlerimiz, bedeli hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar saygın insanlardır.

 

Yüzleri hep ileriye dönük, çalışma azmini yitirmemiş öğretmenlerimiz, toplumumuza her zaman umut aşılamış, bağlarımızı güçlendirmiş ve değerlerimizin yaşatılmasına katkıda bulunmuştur.

 

Gerek kültürümüzde, gerekse sosyal yaşamımızda çok büyük saygı ve sevgi duyduğumuz öğretmenlerimiz, hepimizin başının tacıdır. Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Geleceğimiz olan gençlerimiz, öğretmenlerimizin ellerinde yetişecek ve bizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır.

 

Bu duygu ve düşünceyle; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Onurlu meslekleriyle her zaman andığımız, hakları ödenemeyecek öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyoruz.

 

Saygılarımla,

 

 

İbrahim GÖNÜL

Yönetim Kurulu Başkanı

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
24 kasım çorl TSO

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?