Ergene Velimeşespor Kamp Dönemini Tamamladı

Ergene Velimeşespor Kamp Dönemini Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Tekirdağ temsilcisi olarak 12. Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde geçirdiği 10 günlük kamp dönemini tamamladı.   Kamptaki hazırlık döneminde hazırlık maçı yapan bu maçlarda iki beraberlik iki de galibiyet alan Ergene Velimeşespor kamptaki son hazırlık maçında Altınova Belediyespor takımını 3 – 0 yenmeyi […]

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Tekirdağ temsilcisi olarak 12. Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde geçirdiği 10 günlük kamp dönemini tamamladı.

 

Kamptaki hazırlık döneminde hazırlık maçı yapan bu maçlarda iki beraberlik iki de galibiyet alan Ergene Velimeşespor kamptaki son hazırlık maçında Altınova Belediyespor takımını 3 – 0 yenmeyi başardı. Ergene ekibine galibiyeti getiren gollerin ikisini Birol birini de İlker kaydetti.

 

Bu maçla kamp dönemini tamamlayan Ergene Velimeşespor 25 Eylül 2016 tarihinde başlayarak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarına Velimeşe’deki tesislerinde devam edecek.

 

Şampiyonluk parolası ile hazırlandığı yeni sezonda Ergene Velimeşespor’un kadrosunda Ayhan Öztürk, Engin Küçük, Halil Tupcu, Mert Tuğ, Göktuğ Üsküdar, Baran Işık, Bahtiyar Yıldırım,
Emir Akay, Muhammet İnç,  Emre Karadağ, Birol Yiğit, Patrick Etoga , Ali Emre Erhal, Muhammed Kaan Dönmezer, Sinan Yüksel, Şakir Bozlar, Gökay Yiğit , İlker Ataseven, Yılmaz Süleyman, Gustave Bebbe ve Sinan Yıldırım yer alacak.

Ergene Velimeşespor Kamp Dönemini Tamamladı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?