Küçük Kızlar Klasman Grubu 3’üncüsü Oldu

Küçük Kızlar Klasman Grubu 3’üncüsü Oldu

Küçükler Kızlar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde 32 takım arasında mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımımız, Klasman Grubunu 3. sırada tamamladı. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımımızın da mücadele ettiği 17-24 Haziran tarihleri arasında oynanan Festival Voleybol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. İl şampiyonluğu ve Çanakkale […]

Küçükler Kızlar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde 32 takım arasında mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımımız, Klasman Grubunu 3. sırada tamamladı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımımızın da mücadele ettiği 17-24 Haziran tarihleri arasında oynanan Festival Voleybol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. İl şampiyonluğu ve Çanakkale Bölge Şampiyonluğu’nun ardından İzmir Gaziemir Fuar Alanı’nda 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımımız, klasman grubunu 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile tamamlayarak grubu 3’üncü sırada tamamladı.

Klasman grubunda Rotaspor’u 3-0, Ayvalıkgücü’nü 3-1 ve Seramikasan’ı 3-1 mağlup eden ÇBSK, Nilüfer Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. ÇBSK oynadığı maçlar sonundan, turnuvayı 19, klasman grubunu ise 3. sırada tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?