İşaret Dili kursu kayıtları başladı

İşaret Dili kursu kayıtları başladı

  İşaret Dili kursu kayıtları başladı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da işaret dili kursu vereceğini açıkladı. İki buçuk ay boyunca Salı ve Perşembe günleri saat 17.30 – 21.00 arasında 100. Yıl Mahallesi’ndeki Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan kurslara başvuruların başladığı belirtildi. 30 Kasım 2017 Perşembe […]

 

İşaret Dili kursu kayıtları başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da işaret dili kursu vereceğini açıkladı.

İki buçuk ay boyunca Salı ve Perşembe günleri saat 17.30 – 21.00 arasında 100. Yıl Mahallesi’ndeki Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan kurslara başvuruların başladığı belirtildi.

30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar kurs kayıtlarının alınacağı İşaret Dili Kursu’na başvuru için kursiyerlerin kimlik fotokopileri ile 100. Yıl Mahallesi’ndeki Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’ne gelerek SEKOMER biriminden kayıt yaptırabileceği ifade edildi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?