Sunay AKIN, Kapaklı’da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Sunay AKIN, Kapaklı’da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

  Sunay AKIN, Kapaklı’da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ın “Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla […]

 

Sunay AKIN, Kapaklı’da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ın “Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Söyleşiye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İzleyicilerden tam not alan söyleşi ayakta alkışlarla son buldu. Program sonunda konuşan Sunay Akın; ‘’Kapaklı’lılarla buluşmaktan, izleyici kitlesinden ve Cumhuriyet ışığını taşıyan insanlar görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ve Kapaklı Belediyesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlik sonunda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı insanlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti anlatırken, bu tür etkinlik ve organizasyonlarda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Ayrıca salonun tahsisi konusunda desteklerini esirgemeyen ÇOSB müdürlüğüne ve görevli tüm ekibe  ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
kapaklı sunay akın

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?