86 Çocuğumuzun Sünneti Gerçekleştirildi

86 Çocuğumuzun Sünneti Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde her yıl geleneksel olarak yapılan toplu sünnet etkinliği gerçekleştirildi. Ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrası Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali iptal edilmesine karşın daha öncesinde toplu sünnet şöleni için kayıt yaptıran çocuklarımızın sünnet işlemi yapıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı; “Toplu sünnet […]

Çorlu Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde her yıl geleneksel olarak yapılan toplu sünnet etkinliği gerçekleştirildi.

Ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrası Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali iptal edilmesine karşın daha öncesinde toplu sünnet şöleni için kayıt yaptıran çocuklarımızın sünnet işlemi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı; “Toplu sünnet şöleni için kayıt yaptıran 86 çocuğumuzun sünnet işlemini Çorlu Vatan Hastanesi’nde gerçekleştirdik” dedi. Çorlu Belediyesi’nin sosyal sorumluluk kampanyalarından biri olan etkinlik bünyesinde sünnet olan tüm çocuklara sünnet kıyafeti ve çeşitli hediyeler dağıtıldığına değinen Başkan Yardımcısı Avcı, gelenekselleştirilen etkinliğe önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti.

86-cocugumuzun-sunneti-gerceklestirildi-2 86-cocugumuzun-sunneti-gerceklestirildi-3 86-cocugumuzun-sunneti-gerceklestirildi-4 86-cocugumuzun-sunneti-gerceklestirildi-5 86-cocugumuzun-sunneti-gerceklestirildi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?