Marmaraereğlisi Belediyespor basketbolda Tekirdağ’ı temsil edecek

Marmaraereğlisi Belediyespor basketbolda Tekirdağ’ı temsil edecek

Tekirdağ Okullar arası Basketbol Turnuvası’nda yıldız kızlar kategorisinde il birincisi olan Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü bayan basketbol takımı Marmara Bölge Şampiyonası’nda iddialı. Hazırlıklarına şimdiden başlayan Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü bayan basketbol takımı Marmara Bölge Şampiyonası’nda yıldız kızlar kategorisinde Tekirdağ’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmayı hedefliyor. Her yıl artan sporcu sayısı ile altyapısını günden güne güçlendiren ve çalışmalarına aralıksız […]

Tekirdağ Okullar arası Basketbol Turnuvası’nda yıldız kızlar kategorisinde il birincisi olan Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü bayan basketbol takımı Marmara Bölge Şampiyonası’nda iddialı. Hazırlıklarına şimdiden başlayan Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü bayan basketbol takımı Marmara Bölge Şampiyonası’nda yıldız kızlar kategorisinde Tekirdağ’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmayı hedefliyor.

Her yıl artan sporcu sayısı ile altyapısını günden güne güçlendiren ve çalışmalarına aralıksız devam eden bayan basketbol takımı Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor.

Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü bayan basketbol takımına Marmara Bölge Şampiyonası öncesi başarılar dileyen Başkan Uyan; ”2011 yılından itibaren özellikle kızlarımıza yönelik yaptığımız çalışmaların önemi çok büyük. Yaz sezonu boyunca çok çalışan takımlarımız her yıl aynı disiplinle çalışmış olacaklar ki 2012 sezonundan itibaren bana ve ilçe halkına birçok kupa ile geldiler. İl sınırları dışında da müsabakalara katıldılar. Katıldıkları her turnuvada da ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ettiler. Ben inanıyorum ki kızlarımız Marmara Bölge Şampiyonası’nda da yüzümüzü gülümsetmeye devam edecek. Başta Kulüp Başkanımız Servet Ünal olmak üzere, kız takımlarımızın antrenörüne yıllarca verdiği hizmetler ötürü teşekkür ederim. ”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?