Demir Pedal’dan Anlamlı Tur

Demir Pedal’dan Anlamlı Tur

Demir Pedal’dan Anlamlı Tur Çorlu’nun ilk ve tek bisiklet derneği olma özelliğini taşıyan Demir Pedal Çorlu Bisiklet ve Doğa Sporları derneği Çorlu Şehitliğinden aldığı toprağı Çanakkale Şehitliğine götürdü. Demir pedal çorlu’nun dernekleştikten sonra ilk büyük sponsorsuz etkinliği olan Çanakkale Şehitlerini Anma Gezisinde toplamda, 68 dernek üyesinin katıldığı turda maneviyatın üst düzeye çıktığı  bir gezi oldu. […]

Demir Pedal’dan Anlamlı Tur
Çorlu’nun ilk ve tek bisiklet derneği olma özelliğini taşıyan Demir Pedal Çorlu Bisiklet ve Doğa Sporları derneği Çorlu Şehitliğinden aldığı toprağı Çanakkale Şehitliğine götürdü.
Demir pedal çorlu’nun dernekleştikten sonra ilk büyük sponsorsuz etkinliği olan Çanakkale Şehitlerini Anma Gezisinde toplamda, 68 dernek üyesinin katıldığı turda maneviyatın üst düzeye çıktığı  bir gezi oldu. 2 aşamalı olan geziside 2 ayrı ekip pazar günü Çanakkale Eceabatta birleşerek Çanakkale Şehitler Anıtına toplu bir sürüş gercekleştirdiler.
Demir Pedal Bisiklet derneği Başkanı Serhat Altay yaptığı açıklamada; Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç Bey’in de katıldığı Toprak alma merasiminde aldığımız Çorlu Toprağını Çanakkale Şehitliğine götürerek Çorlu’nun toprağını Çanakkale ile buluşturduk. Dernekleştikten sonra ilk dernek imkanları ile düzenlediğimiz  2 günlük etkinlikte 20 kişilik,  1. ekip Cumartesi sabaha karşı pedal basarak Çanakkale Eceabat’a geldik 48 kişilik 2. ekipte pazar sabahı Çorlu’dan yola çıkarak eceabat’a gelerek burda toplantıkdan sonra toplamda 70 km pedal basarak Ülkemizin bugünlere gelmesini sağlayan Çanakkale Gecilmez dedirttiğimiz on binlerce Şehidimizin olduğu toprakları ziyaret ederek, Çorlu’dan aldığımız toprağı dualar eşliğinde Çanakkale Şehitliğine Boşaltarak görevimizi yerine getirdik, umarım dernek olarak bundan sonra her sene bu görevi, maneviyatı yaşamak istiyoruz ve ilerideki senelerde daha çok bisiklet severi bisikletleri ile birlikte buralara getirmek istiyoruz dedi.
Toplamda 270 km pedal çevrilen, Çanakkale Etkinliğine katılan bisiklet severlere dernek tarafından yaptırılan hatıra niteliğinde olan madalyalar taktim edildi. Katılımcıların Memnuniyet duyduğu bu anlamlı günde hatıra niteliğinde bir madalyanın cok onure edici olduğunu belirttile

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?