Kadın Briç Sporcularımızdan Büyük Başarı

Kadın Briç Sporcularımızdan Büyük Başarı

Kadın Briç Sporcularımızdan Büyük Başarı   Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Briç Takımı Kadın sporcularımız Kuşadası’nda düzenlenen şampiyonadan birincilikle döndüler. Süleyman Kolata’nın takım kaptanlığını yaptığı Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Briç Takımı Kadın sporcularımız Yelda Baysal Mumcuoğlu Türkiye Kadınlar Şampiyonasından Swiss birincisi olarak döndü. ÇBSK Briç Takımı kadın sporcularımız Vera Adut, […]

Kadın Briç Sporcularımızdan Büyük Başarı

 

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Briç Takımı Kadın sporcularımız Kuşadası’nda düzenlenen şampiyonadan birincilikle döndüler.

Süleyman Kolata’nın takım kaptanlığını yaptığı Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Briç Takımı Kadın sporcularımız Yelda Baysal Mumcuoğlu Türkiye Kadınlar Şampiyonasından Swiss birincisi olarak döndü.

ÇBSK Briç Takımı kadın sporcularımız Vera Adut, Dilek Yavaş, Belis Atalay, Neşe Dirim, Nazlı Metin ve Burçak Çokgör Kuşadası’nda 5 gün süren 19 müsabakaların ardından elde ettikleri dereceyle önemli bir başarıya imza attılar.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün her dalda elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettiğini belirterek, Kuşadası’ndan birincilikle dönen kadın briç sporcularımızı tebrik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?