“Bizleri aydınlık geleceğe kadınlarımız taşıyacak” Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçedeki bayanlarla kahvaltıda buluştu. KADINLARDAN KAHVALTIYA YOĞUN İLGİ Başkan Uyan’ın katıldığı kahvaltıya ilçenin her mahallesinden gelen yaklaşık 300 kadın katıldı. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Uyan, Marmaraereğlisi merkez, Sultanköy, Yeniçiftlik ve tüm mahallelerde altyapı başta olmak asfalt çalışmalarının ve tüm […]

 

“Bizleri aydınlık geleceğe kadınlarımız taşıyacak”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçedeki bayanlarla kahvaltıda buluştu.

KADINLARDAN KAHVALTIYA YOĞUN İLGİ

Başkan Uyan’ın katıldığı kahvaltıya ilçenin her mahallesinden gelen yaklaşık 300 kadın katıldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Uyan, Marmaraereğlisi merkez, Sultanköy, Yeniçiftlik ve tüm mahallelerde altyapı başta olmak asfalt çalışmalarının ve tüm çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Uyan, kadınların her şeyin en güzeline, en iyisine layık olduğunu belirterek çağdaş ve aydınlık yarınlara ülkemizi kadınlarımızın taşıyacağını dile getirerek; “Sizler ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, geleceğimizi şekillendiren insanlarsınız. Biz de sizlere en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksiklerimizi tespit ediyor, sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Bugün ilçemizi modern ve daha yaşanabilir konuma sizlerle taşıyacağız. İlçemizin geleceğiyle oynayanlara karşı birlikte mücadele edeceğiz. Altyapıdan asfalta kadar çalışmalarımız sürüyor. Kanalizasyonlarımız büyük oranda tamamlandı. Yeniçiftlik ve Sultanköy’ün temel sorunlarını çözüyoruz. Bir ilçenin kaderini orada yaşayanlar belirler, dışarıdan ilçemizin hayat kalitesini tehlikeye sokacak her türlü şeye hep birlikte karşı çıkmalıyız. Burada en önemli görev yine kadınlarımıza düşmektedir. “dedi.

Başkan Uyan ayrıca hafta sonu yapılacak olan Anneler Günü etkinliğine tüm kadınları davet etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?