Babalar ve çocukları “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliğinde buluştu

Babalar ve çocukları “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliğinde buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin kurduğu ve Tekirdağ’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, babalar günü dolayısıyla “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” adı altında birbirinden eğlenceli yarışmaların yer aldığı bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. BAŞKAN EŞKİNAT ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün Hürriyet Mahallesi’ndeki yerinde gerçekleştirilen etkinliğe Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Eşi […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin kurduğu ve Tekirdağ’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, babalar günü dolayısıyla “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” adı altında birbirinden eğlenceli yarışmaların yer aldığı bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

BAŞKAN EŞKİNAT ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün Hürriyet Mahallesi’ndeki yerinde gerçekleştirilen etkinliğe Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Eşi Belgin Eşkinat da katılarak çocukları yalnız bırakmadı.

SOKAK OYUNLARI UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Sıcak ve soğuk içecek ikramlarının yanı sıra kağıt helvadan leblebi tozuna, misketten fırfır pervane ve rüzgar gülüne kadar bir çok sürprizin yer alarak yüzleri güldürdüğü etkinlikte ayrıca yüz boyama ve şekilli balonlar da çocukların ilgi odağı oldu.

Mendil Kapmaca, Beş Taş, Eski Minder, Körebe, Yedikule, Seksek, Yakan Top, İztop, Çuval Yarışı, Halat Çekme, Birdirbir, İp Atlama gibi çocukluğumuzun unutulmaz oyunlarının da yer aldığı etkinlikte hem çocuklar hem de aileler unutulmaz anlar yaşadı.

20 ÇOCUK VE BABA NASUH MAHRUKİ İLE DOĞADA LİDERLİK OKULUNA KATILMAYA HAK KAZANDI

Öte yandan yaklaşık 50 başvurunun olduğu “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” yarışması ile başlayan etkinlikte babası ile birlikte mücadele eden 5-13 yaş arası 20 çocuk parkuru başarı ile tamamlarken 14-15 Temmuz tarihlerinde Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulunda mücadele etmeye hak kazandı.

Parkuru başarı ile tamamlayan 20 çocuk, babaları ile birlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin hediyesi olan Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okuluna giderek 2 gün 1 gece boyunca hem eğlenip hem de öğrenecek.

 NASUH MAHRUKİ İLE DOĞADA LİDERLİK OKULU PROGRAMI

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?