Süleymanpaşa Belediyesi taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği taksi durağı yenileme çalışması ile taksici esnafı ve vatandaşların takdirini kazanırken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 3 taksi durağını daha yenileri ile değiştirdi. Miladını tamamlamış yapıları yenileri ile değiştirerek şehrin modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, eski kabinlerinde hizmet veren Hürriyet Taksi, Elitur Taksi ve Konak […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği taksi durağı yenileme çalışması ile taksici esnafı ve vatandaşların takdirini kazanırken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 3 taksi durağını daha yenileri ile değiştirdi.

Miladını tamamlamış yapıları yenileri ile değiştirerek şehrin modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, eski kabinlerinde hizmet veren Hürriyet Taksi, Elitur Taksi ve Konak Taksi duraklarını baştan aşağı yeniledi.

EŞKİNAT: “MİLADINI DOLDURMUŞ YAPILARI ORTADAN KALDIRARAK YENİ KENT MOBİLYALARI İLE ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

İçeriğinde birçok yeniliğin yer aldığı taksi durakları sahiplerine teslim edilirken yenilenen taksi durakları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Taksi durakları kentin mobilyasıdır. Şehrimizde taksi durakları gibi birçok yapı miladını tamamlamış durumda. Miladını doldurmuş yapıları ortadan kaldırarak yeni kent mobilyaları ile şehrimizi güzelleştirmek için çabalıyoruz. Taksici esnafımız ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?