TEMMUZ AYINDA TAMAMLANACAK

TEMMUZ AYINDA TAMAMLANACAK

Modern mimarisi ve kapasitesi ile bölgenin en büyük alışveriş noktası haline gelecek olan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Çorlu Alipaşa Mahallesi’nde yapımına başlanan Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Trakya’nın en modern pazar yeri olacak olan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin inşaatının Temmuz ayı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. […]

Modern mimarisi ve kapasitesi ile bölgenin en büyük alışveriş noktası haline gelecek olan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Çorlu Alipaşa Mahallesi’nde yapımına başlanan Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Trakya’nın en modern pazar yeri olacak olan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin inşaatının Temmuz ayı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 7 bin 719 m2 alanda kurulan, 5 bin m2 oturma alanı bulunan kapalı pazar yeri tamamlandığında içinde 3 tane basketbol sahası, çocuk emzirme odası, kadınlar için 300 m2 fitness salonu ile pazar günleri dışında her türlü etkinliğe açık olan modern bir pazar yeri olacak. Otomatik temizleme sisteminin kullanılacağı Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde, pazar alışverişi için gelen vatandaşlara hizmet edecek 111 araçlık açık otopark ile pazar esnafının kullanabileceği 119 araçlık otopark bulunacak.Pazaryeri olmasının yanında spor ve konser gibi çok amaçlı kullanılabilecek olan üst katta aynı zamanda haftanın bir günü kadınların kendi el emekleriyle hazırladıkları ürünlerin satışı için stantlar kurulacak.

ÇEVRE DÜZENLENMESİ YAPILIYOR

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasına az bir süre kala bir yandan da Pazar yeri çevre düzenlemesi de hızla devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?