SERGİ AÇILIŞI YAPILDI

SERGİ AÇILIŞI YAPILDI

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği üyesi ve kursiyerleri Hakan Sarıhan ile Yeşim Sarıhan’ın hazırladığı sergi görücüye çıktı. Çorlu’da yaptığı birçok başarılı kültür ve sanat etkinliği ile ilçemizin adının duyulmasında büyük katkı payı olan Çorlu Kültür ve Sanat Derneği, bünyesinde yer alan üye ve kursiyerler tarafından açılan sergiyi görücüye çıkardı. Dernek üyeleri ve aynı zamanda da […]

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği üyesi ve kursiyerleri Hakan Sarıhan ile Yeşim Sarıhan’ın hazırladığı sergi görücüye çıktı.

Çorlu’da yaptığı birçok başarılı kültür ve sanat etkinliği ile ilçemizin adının duyulmasında büyük katkı payı olan Çorlu Kültür ve Sanat Derneği, bünyesinde yer alan üye ve kursiyerler tarafından açılan sergiyi görücüye çıkardı. Dernek üyeleri ve aynı zamanda da kursiyerleri olan Hakan Sarıhan ile Yeşim Sarıhan’ın hazırladığı resim, el sanatları ve takı sergisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Sergi açılışına CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Tamer Dodurka, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı ve Eski Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever ile yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Feray Karagöz ve çok sayıda sanatseverin yanı sıra usta oyuncu Orhan Kurtuldu da katılım sağladı. Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bedri Selvi, bu yıl 3.’sünü düzenledikleri serginin her ay devamının olacağını belirtirken, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?