DENİZ BİTTİ, GEMİ KARAYA OTURDU

DENİZ BİTTİ, GEMİ KARAYA OTURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygün, partisinin Çorlu İlçe Örgütü’nde basın toplantısı düzenledi. CHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygün, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde CHP Çorlu İlçe Örgütü’ndebasın açıklaması düzenleyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Kadın Kolları Başkanı Havva Çolak, Gençlik Kolları Başkanı Bülent […]

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygün, partisinin Çorlu İlçe Örgütü’nde basın toplantısı düzenledi.

CHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygün, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde CHP Çorlu İlçe Örgütü’ndebasın açıklaması düzenleyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Kadın Kolları Başkanı Havva Çolak, Gençlik Kolları Başkanı Bülent Karabudan ve parti üyelerinin yoğun bir katılım gösterdiği toplantıda konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, tüm vatandaşları 24 Haziran’da sandıklara oy kullanmaya davet etti.

POLİS VE MEMUR MİTİNGİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorlu’da düzenlediği mitingde esnafın ve vatandaşın mağdur edildiğini kaydeden Arıcı, “Zaman çok dar. Bu kısa süre zarfında elimizden geldiği kadar çok çalışıp, vatandaşımızın elini sıkmak istiyoruz. Şu anda Tekirdağ’da mitingler Çorlu’da yapılıyor. Kitleler halinde liderlerin yaptığı mitinglere katılımlar oluyor. Geçen hafta yapılan mitingde esnafımız çok yoruldu. Bu kadar yoğun katılımlı polis ve memur katılımlı miting görmedim. Seçimlere 22 gün kaldı. İnşallah 22 gün sonra Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapacağız. Benim bundan hiçbir şüphem yok. Vekil adaylarımız hiçbir sıralama gözetmeksizin çalışıyor. Tüm halkımızı sandıklara davet ediyorum” dedi.

VATANDAŞIN SUYUNU ÇIKARDILAR

CHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygün ise yaptığı açıklamada, “Maalesef baskın bir seçimle karşı karşıya kaldık. Deniz bitti, gemi karaya oturdu. Ekonomik olarak hiçbir çıkar yolu kalmayan iktidar kaçmak için erken seçim yoluna gitti. Kurtuluş Savaşı’nda mücadele ederek Cumhuriyeti kurduk, Osmanlı Devleti’nin borçlarını ödedik. 16 yıldır benim vatandaşımı sıka sıka suyunu çıkardılar. Emekli, çiftçi, vatandaş perişan. Hala daha kalkmışlar bir dönem daha yetki istiyorlar. Ülkenin beka sorununu onlar yarattı. Onlar değil miydi ‘Megri megri’ diye bağıranlar. Trakya’nın topraklarını karış karış sattılar. Maalesef çok güzel bir sistem gidiyor. Ülkeyi karış karış parsellediler. Biz ülkeyi yönetmeye talibiz. Ülkeyi bu durumdan çıkaracak kadrolar bizde var. Fazla söze gerek yok. Çorlu’da da yapacak işlerimiz var. İlçe başkanımız ve örgütümüz ile Tekirdağ’ı marka şehri yapmak için mücadele edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar fabrika ayarlarına döndürmek için çalışacağız” dedi.

EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALDIM

Genel Merkez tarafından yapılan sıralama ile ikinci sıra adayı gösterilerek emeğinin karşılığını aldığını kaydeden Aygün, “Ben yeri geldi partimin paspasçısı oldum. Daha önceki seçimlerde de ön seçim sonrasında dördüncü sıra adayı oldum. Pes etmedim ve mücadele ederek partim için çalışmaya devam ettim. Ülkem için yerli tohum üretimi yaptık, Tekirdağspor’a bağış yaptık tabi bunların da etkisi oldu ama en çok da tabanın desteği büyük oldu” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?