İnteract’tan Engellilere Destek

İnteract’tan Engellilere Destek

Çorlu Rotary Kulübünün Desteği ile kurulan Tekirdağ Doğa Koleji İnteract Kulübü Öğrencileri Çok duyarlı bir davranış sergiledi. Kermes vb. etkinlikler yaparak elde ettikleri gelirle 2 adet tekerlekli sandalye aldılar. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu şubesi Canan Naciye Yurdseven’e teslim ettiler. Çorlu Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanı Özlem Yurtsever ve Dönem Başkanı Emel […]

Çorlu Rotary Kulübünün Desteği ile kurulan Tekirdağ Doğa Koleji İnteract Kulübü Öğrencileri Çok duyarlı bir davranış sergiledi.

Kermes vb. etkinlikler yaparak elde ettikleri gelirle 2 adet tekerlekli sandalye aldılar. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu şubesi Canan Naciye Yurdseven’e teslim ettiler.

Çorlu Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanı Özlem Yurtsever ve Dönem Başkanı Emel Üren teslim sırasında şunları söyledi ; Türkiye de 10 milyondan fazla engelli bulunuyor. Bunların bir kısmı da bedensel engelli ve onların hayatlarını sürdürebilmek için desteğe ihtiyaçları var. Bugün Tekirdağ Doğa Koleji İnteract kulübü öğrencilerimiz , çok duyarlı bir davranış göstererek , umarım birçok kişiye de örnek olmuşlardır. Öğrencilerimiz gerek Tekirdağ Doğa Kolejinde ,  gerekse dışarıda kermes ve satışlar yaparak topladıkları paralarla bu faaliyeti gerçekleştirmişlerdir. Bu faaliyete katkısı olan tüm öğrencilerimizi yürekten kutlar, Tekirdağ doğa kolejinde çorlu Rotary  kulübüne verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.

İnteract kulübü başkanı Şebnem Şenaydın ise şunları dile getirdi ; “Çorlu Rotary Kulübünün bünyesinde , Tekirdağ Doğa Koleji İnteract Kulübü olarak , 3 yıldır engellilere tekerlekli sandalye temini sağlıyoruz. Engellilerin de bu toplumun bir parçası olduğunu unutmamak gerekiyor. Biz bu yılda bunu hatırlatmak ve bu vesileyle de ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istedik. Gönül isterdi ki daha çok alabilelim ama topladıklarımız sadece 2 tekerlekli sandalye almaya yetti. Ancak bir tek ihtiyaç sahibinin bile yüzünü güldürebilmek bizim için dünyalara bedel bir mutluluk. Böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum. Tüm İnteract kulübü üyesi arkadaşlarıma , bize destek veren tüm Doğa koleji idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim. Sorumlu kulübümüz Çorlu Rotary kulübüne de bizlere kendinden önce hizmet anlayışını benimsettikleri için çok teşekkür ederim.” img_0515 img_0525

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?