Marmaraereğlisi Belediyesi sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.  YENİÇİFTLİK VE SULTANKÖY’DE HUMMALI ÇALIŞMA Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını eş zamanlı olarak yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Millet ve Cumhuriyet Caddelerine sıcak asfalt serilerek caddeler kullanıma açıldı. Yeniçiftlik Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında ise Kamelya Caddesi ve Erguvan Caddesi sathi kaplama yapılarak kullanıma açıldı.   Çalışmaların ilçe genelinde altyapısı tamamlanan bölgelerde hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Uyan; “İlçemiz genelinde altyapısı (doğalgaz ve kanalizasyon) hattı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Kendi asfalt şantiyemizde ürettiğimiz asfaltı kullanarak her mahallemize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yaz döneminde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızın yanı sıra parke çalışması da yapıp mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz. “dedi.  BAŞKAN UYAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER Yeniçiftlik Mahallesi Kamelya Caddesi’nde yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Keçeci Baba Sitesi Kooperatif Başkanı Selman Gözgöz ve site sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Uyan ve ekibine teşekkür ettiler.

Marmaraereğlisi Belediyesi sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. YENİÇİFTLİK VE SULTANKÖY’DE HUMMALI ÇALIŞMA Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını eş zamanlı olarak yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Millet ve Cumhuriyet Caddelerine sıcak asfalt serilerek caddeler kullanıma açıldı. Yeniçiftlik Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında ise Kamelya Caddesi ve Erguvan Caddesi sathi kaplama yapılarak kullanıma açıldı. Çalışmaların ilçe genelinde altyapısı tamamlanan bölgelerde hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Uyan; “İlçemiz genelinde altyapısı (doğalgaz ve kanalizasyon) hattı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Kendi asfalt şantiyemizde ürettiğimiz asfaltı kullanarak her mahallemize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yaz döneminde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızın yanı sıra parke çalışması da yapıp mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz. “dedi. BAŞKAN UYAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER Yeniçiftlik Mahallesi Kamelya Caddesi’nde yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Keçeci Baba Sitesi Kooperatif Başkanı Selman Gözgöz ve site sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Uyan ve ekibine teşekkür ettiler.

Marmaraereğlisi Belediyesi sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. YENİÇİFTLİK VE SULTANKÖY’DE HUMMALI ÇALIŞMA Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını eş zamanlı olarak yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını […]

Marmaraereğlisi Belediyesi sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

YENİÇİFTLİK VE SULTANKÖY’DE HUMMALI ÇALIŞMA

Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallelerinde çalışmalarını eş zamanlı olarak yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Millet ve Cumhuriyet Caddelerine sıcak asfalt serilerek caddeler kullanıma açıldı. Yeniçiftlik Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında ise Kamelya Caddesi ve Erguvan Caddesi sathi kaplama yapılarak kullanıma açıldı.

Çalışmaların ilçe genelinde altyapısı tamamlanan bölgelerde hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Uyan; “İlçemiz genelinde altyapısı (doğalgaz ve kanalizasyon) hattı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Kendi asfalt şantiyemizde ürettiğimiz asfaltı kullanarak her mahallemize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yaz döneminde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızın yanı sıra parke çalışması da yapıp mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz. “dedi.

BAŞKAN UYAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yeniçiftlik Mahallesi Kamelya Caddesi’nde yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Keçeci Baba Sitesi Kooperatif Başkanı Selman Gözgöz ve site sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Uyan ve ekibine teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?