BASKAN UYAN OYUNU KULLANDI

BASKAN UYAN OYUNU KULLANDI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oyunu kullandı. Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali Ortaokulu 1014 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Uyan, oy kullandığı okuldaki diğer sandıkları da ziyaret ederek görevli personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi ve oy kullanmak için ilçemizdeki diğer okullara da gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan […]

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oyunu kullandı.
Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali Ortaokulu 1014 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Uyan, oy kullandığı okuldaki diğer sandıkları da ziyaret ederek görevli personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi ve oy kullanmak için ilçemizdeki diğer okullara da gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Başkan Uyan seçimin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek; “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?