TRAKYA ODA VE BORSA ZİYARETLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRECEKTİR

TRAKYA ODA VE BORSA ZİYARETLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRECEKTİR

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 25 Haziran 2018 Pazartesi günü İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Oda […]

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 25 Haziran 2018 Pazartesi günü İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.

Oda Borsa ziyaretleri kapsamında; ilk ziyaret İpsala Ticaret Borsası (İpsala TB) ile başladı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yöneticileri; İpsala TB ziyaretinde Meclis Başkanı Necati Görür, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Sezer tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu Havalimanı’nın İşlevselliğini Artırarak, Trakya’nın Havalimanı Haline Getirmek En Büyük Hedefimizdir”

Oda Borsa ziyaretleri hakkında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı  İzzet Volkan; “Seçimlerin ardından göreve gelen başkanlarımız ve yöneticileri ile tanışmak, bölgemizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında projeler üretmek amacıyla oda ve borsa ziyaretlerine start verdik. En büyük hedefimiz; Çorlu Havalimanı’nın işlevselliğini artırarak tüm bölgeye hizmet verebilecek hale getirmektir” dedi.

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin; “Bölgemizin Kalkınması İçin Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız”

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin; “Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı şahsım ve Borsamız  adına teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Borsamız olarak yapılması planlanan tüm projelerde yanınızdayız. Her türlü desteği vereceğiz. Bölgemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı. Ardından İpsala TB ve bölgedeki pirincin son durumu hakkında bilgiler aktardı.

Ardından; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na  (Keşan TSO) ziyaret gerçekleştirildi.

Çorlu TSO Yöneticileri; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Meclis Başkan Yardımcıları; Cahit Mercan, Ahmet Güven Güner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ahmet Kadir Mutaf, Murat Yaşar Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sevtap Engin, Selçuk Ataklı, Uğurcan Urgan, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Cinoğlu,  Meclis Üyesi Evren Yörük, Genel Sekreter Erdem Başak tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Üyelerimizin İş Seyahatlerini Daha Hızlı Yapabilmeleri için Çorlu Havalimanı’nın  Geniş Kapsamlı Hizmet Vermesi Gerekiyor”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?