Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Önemli bir seçimin geride bırakıldığıını belirten Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi. Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, Milli Görüş mensuplarının bu seçimde de büyük bir azim ve gayret ortaya koyduğunu kaydetti. Aslan, Saadet Partisi’nin bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile kınayanların […]

Önemli bir seçimin geride bırakıldığıını belirten Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, Milli Görüş mensuplarının bu seçimde de büyük bir azim ve gayret ortaya koyduğunu kaydetti.

Aslan, Saadet Partisi’nin bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile kınayanların kınamasına aldırmadan inandığı doğruları korkusuzca söylemeye devam edeceğini belirterek “Hep söylediğimiz gibi bizim derdimiz makam derdi değil, vatan derdidir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan’ın açıklamaları şöyle;

Önemli bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Saadet Partisi teşkilatları ,Milletvekili adaylarımız,Genel Başkanımız- Cumhurbaşkanı adayımız Muhterem Temel Karamollaoğlu ve Milli Görüş mensupları;  madden ve manen bu seçimde de büyük bir azim ve gayret ortaya koymuştur.

Her türlü imkânsızlığa ve engellemeye rağmen üstün bir çalışma sergilemiştir. Bu nedenle teşkilat mensuplarımızın her bir ferdine yürekten tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçim sonuçları ne olursa olsun Saadet Partisi bu seçimlerdeki duruşuyla toplumun makul çoğunluğunun takdirini kazanmıştır.

Yürüttüğü ilkeler siyaseti ile toplumda yaşanması muhtemel derin kırılma ve kutuplaşmaları engellemiştir.

Bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile kınayanların kınamasına aldırmadan inandığı doğruları korkusuzca söylemeye devam edecektir.

Popülist siyasete uymuyor diye hakikati söylemekten asla geri durmayacaktır.

Hep söylediğimiz gibi bizim derdimiz makam derdi değil, vatan derdidir.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?