Personel A.Ş. İşçileri Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Personel A.Ş. İşçileri Sağlık Kontrolünden Geçirildi

  Çorlu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı olarak çalışan işçilere “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” yapıldı. Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan işçiler, 6331 sayılı yasa kapsamında sağlık kontrolünden geçirildi. Bağlı oldukları birimler esas alınarak gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” kapsamında işçilere kan ve idrar tahlili, akciğer filmi, EKG, tansiyon, röntgen ve işitme […]

 

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı olarak çalışan işçilere “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” yapıldı.

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan işçiler, 6331 sayılı yasa kapsamında sağlık kontrolünden geçirildi. Bağlı oldukları birimler esas alınarak gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” kapsamında işçilere kan ve idrar tahlili, akciğer filmi, EKG, tansiyon, röntgen ve işitme testi tetkikleri yapıldı.

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürü İskender Coşkun açıklamasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında tetkiklerin Çorlu Etik OSGB tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Genel Müdür Coşkun, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konularına önem verdiklerini ve portör muayenelerinin tamamlandığını da sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?