Başkan Sarıkurt Silahtarağa Mahalle Sakinleriyle Buluşacak

Başkan Sarıkurt Silahtarağa Mahalle Sakinleriyle Buluşacak

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Silahtarağa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinleyecek. Daha önce Çobançeşme ve Hatip Mahallelerimizde gerçekleşen ve vatandaşların takdir ve beğenisini kazanan mahalle buluşmalarının üçüncüsü Silahtarağa Mahallemizde gerçekleştirilecek. Silahtarağa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek Başkan Sarıkurt, belediye çalışmalarını aktaracak ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp mahalle ile ilgili […]

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Silahtarağa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinleyecek.

Daha önce Çobançeşme ve Hatip Mahallelerimizde gerçekleşen ve vatandaşların takdir ve beğenisini kazanan mahalle buluşmalarının üçüncüsü Silahtarağa Mahallemizde gerçekleştirilecek. Silahtarağa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek Başkan Sarıkurt, belediye çalışmalarını aktaracak ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp mahalle ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunacak.

31 Temmuz 2018 Salı akşamı saat 20.30’da Silahtarağa Mahallesi Selimiye Camisi yanında gerçekleştirilecek mahalle buluşmasına tüm mahalle sakinlerimiz davetlidir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?