NKÜ’DE 19.Tümen 57.Alay Etkinliği Gerçekleşti

NKÜ’DE 19.Tümen 57.Alay Etkinliği Gerçekleşti

  Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Tarih Topluluğu tarafından Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi. 19.Tümen 57.Alay etkinliği çerçevesinde Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde Üniversite akademik, idari personeline ve öğrencilere Çanakkale Savaşı’nın menüsü olarak bilinen “Buğday çorbası ve üzüm hoşafı” ikram edildi. […]

 

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Tarih Topluluğu tarafından Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

19.Tümen 57.Alay etkinliği çerçevesinde Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde Üniversite akademik, idari personeline ve öğrencilere Çanakkale Savaşı’nın menüsü olarak bilinen “Buğday çorbası ve üzüm hoşafı” ikram edildi.

Öğrenciler gördükleri menü karşısında duygusal anlar yaşarken, yapılan etkinlikle Çanakkale Savaşı’nın ne şartlar altında kazanıldığı bir kez daha hatırlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?